SKAPER ROM SOM ER GODE Å VÆRE I.

BOLIGSTYLING

Ved boligsalg er vårt mål å gjøre din bolig om til et hjem andre drømmer om. Da ved hjelp av full møblering eller noe midt i mellom. Vi avlaster deg også i salgsprosessen og sørger for å ta oss av det praktiske rundt den siste finishen.
La oss hjelpe deg i konkurransen mot andre boliger ved å gi den en optimal visuell presentasjon - både gjennom foto og på visning. Vi elsker å jakte på din bolig særegne kvaliteter for å fremheve dem.
Vi kaller det en lønnsom investering.

Book gratis befaring fra oss i dag!

 

Våre pakker 👇

 

Har du mange fine ting, men kunne tenke deg å få noen innspill på hvordan du setter det sammen?
Stylisten hjelper deg med å finne ditt uttrykk i farger, materialer, interiør og møbler.
I denne pakken gis råd, triks og veiledning i hvordan du kan gjøre boligen din mer attraktiv for potensielle kjøpere.

Inneholder:
60 min med hjemmebesøk.

Pris: 1499 kr
Tilleggstjenester: timepris 599 kr inkl. mva.

Du trenger verken ommøblere eller foreta dyre innkjøp for å vise hjemmet ditt fra din beste side. Stylisten bruker det du har, på best mulig måte.

Inneholder:
Befaring. 2 hjemmebesøk. Første hjemmebesøk med kartlegging/ rådgivning. Andre hjemmebesøk med styling inntil fire rom.

Pris: 5999 kr
Tilleggstjenester: timepris 599kr inkl. mva.

Er boligen tom eller trenger en oppfriskning? Stylisten vår supplerer og innreder boligen din med moderne og attraktive møbler, tekstiler, belysning og gjenstander. Fokuset vårt er å vise din bolig som et hjem og ikke bare nok et stylet salgsobjekt.

Inneholder:
Befaring. Koordinering av nøkler ved befaring/ levering/ henting.
Sette sammen en møbel og dekorpakke ut ifra kjøpegruppe og beliggenhet. Transport ved installering. Styling av hele boligen. 4 uker leie av møbler. Transport og nedpakking av stylingen.

Pris: 9999 - 23 999 kr
Pris for tjenesten er basert på m2 og innhold.
Tilleggstjenester: timepris 599 kr inkl. mva.

 

Følg oss på Instagram @KONTANERboligstyling

 

Anmeldelser fra kunder

 
Case mitt var at det var en mandag, jeg hadde dårlig tid, ingen møbler og annonsen skulle ut på fredag på finn.no. Hadde ikke mange timer å miste.
Trengte dyktige stylister som kunne hjelpe meg.
Ringte rund til flere men det var få som kunne hive seg rundt like raskt som dere. Jeg fikk svært god service, befaring samme dag og dere heiv dere rundt raskt dagen etter på. 1-2-3 så var leiligheten fiks ferdig klar til å fotografering. Resultatet ble svært bra, i begynnelsen var jeg litt skeptisk, jeg ønsket muligens mer innredning eks. teppe osv.
Men dere var tydelig på at jeg måtte vente til bildene fra fotografen kom.Dere hadde helt rett. Når bildene kom var de helt fantastiske. Dette var en liten leilighet hvor rommene, opplevelsen ble hevet mange hakk.
På første visning var det 12 stk og budrunden startet og endte med kr.100 000,- over prisantydning.”

“Anbefaler dere på det sterkeste.
— OMAR SADIQ
Jeg er veldig fornøyd.
— Inga Øgrey Brandsdal
Tok kontakt med Kontainer for styling av leilighet. De ordnet hele prosessen og leiligheten stod ferdig kort tid etter. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet og det er tydelig at stylingen har økt aktiviteten på annonsen!
— Vegard Brattland